|
| Fotoğraflarla Yeşilce ve Yeşilceli . . . |
| Forum > Tükan Önü > Demli Çay Evi |
| YORUM EKLE |
|
İffet Ünal 27 May 2009 14:51 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Cihancığım doğru söylüyorsun vallahi o kadar özlemiştimki oraları gözüm gönlüm açıldı Barışında ellerine ayaklarına sağlık sağolsun. 27.05.2009 15:26:24’de iffet ünal tarafından düzenlendi |
||
|
|
|||
|
Cihan Ünal 28 May 2009 21:06 Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Barış Ahmet DEMİRCAN'ın o gezel türküsünü bu sitede neden yayınlamadınki? dinledim bir harika olmuştu imkanı varsa burada yayınla. | ||
|
|
|||
|
Barış Eriçok 01 Haz 2009 13:21 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Teşekkürler herkese.
Cihan Abi Ahmet Demircan'ın videoları eklendi. Görüşmek üzere. |
||
|
|
|||
|
Barış Eriçok 05 Haz 2009 11:20 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
YEŞİLCE'DEN İNSAN MANZARALARI
NİSAN 2009 FOTOGRAFLARI İnadına Genciz . . .
İnadına çalışıyoruz . . .
İnadına içiyoruz . . . ÇAY İçiyoruz :)
İnadına Mutluyuz . . .
İnadına Arkadaşız . . .
İnadına bekliyoruz . . .
İnadına poz veriyoruz . . .
İnadına yaşıyoruz. . . .
İnadına dimdikiz . . .
İNADINA YEŞİLCE'YİZ . . .
05.06.2009 12:35:56’de barış eriçok tarafından düzenlendi |
||
|
|
|||
|
Ömer Kurugül 05 Haz 2009 12:37 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Barış merhaba,
Çoğunluğu tükanönünde çekilmiş resimlerine baktım. Çok güzel. Yeşilce kilitli parke taşlarıyla bir kasaba görünümüne bürünmüş. Ragıp Amcaların çayırda sonunda kendisini bir beton yığınına terk etmiş. Gördüğüm kadarıyla birde Sıla Ekmek diye yeni bir fırın açılmış. Fotograflardaki insanların hemen hepsinin simasını hatırlıyorum. Birde isimlerini hatırlayabilsem :-))))) Feraset abi, Sedat abi, Önder abi, Emmim Şenel Kurugül dışındakilerin inan bana isimlerini bile hatırlamıyorum. Fotografların altına birde isimleri yazabilsen daha iyi olur diye düşünüyorum. İyi çalışmalar. |
||
|
|
|||
|
Barış Eriçok 28 Eyl 2009 14:35 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
28 Eylül 2009 - Pazartesi
Yeşilce'ye Kar Yağıyor . . .
![]() 28.09.2009 14:36:06’de barış eriçok tarafından düzenlendi |
||
|
|
|||
|
Pınar Arıcan 30 Eyl 2009 11:09 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
1 senedir gitmiyorum yeşilceye daha doğrusu işten vakit bulup gidemiyorum ama çok özlemiştim fotoğraflar ilaç gibi geldi emeğinize sağlık. | ||
|
|
|||
|
Barış Eriçok 13 Oca 2010 10:31 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Yeşilce'de Ayaküstü Hamsi Partisi
4 Ocak 2010
![]() 13.01.2010 10:32:17’de barış eriçok tarafından düzenlendi |
||
|
|
|||
|
Barış Eriçok 22 Nis 2010 10:23 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Geçtiğimiz günlerde Yeşilce Özel Çarşı Meydanı Tamı Yeni Doğan Servisinde
büyük sevinç vardı.Yeşilce büyük baş hayvan sayısına yeni bir üye daha eklendi. Ana ile yavru objektiflere böyle poz verdi :
![]() |
||
|
|
|||
|
Barış Eriçok 30 Nis 2010 14:51 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Adını siz koyun
![]() |
||
|
|
|||
|
Barış Eriçok 07 May 2010 10:32 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Yayla elektiriğini bağlanmak üzere yola çıkan bir grup Yeşilcelinin Yayla Macerası.
Tuna Benli .........Elektik Yüksek Mühendisi, Ulaş Özkan ........Mühendis Yüksek Yardımcısı, Atakan Kaya.......Yüksek Mühendis ve Yardımcı Saki'si, Deniz Benli..........Hepsinin yardımcısı "Gözlükleri takmanın vaktı geldi"
Şuna bakın sanki harman döneceğinde yatıyor!
Kayaboynu kürtüğü yine nobet tutuyor,
Ulaş Özkan makinenin yönünü yanlış tutunca flaş yüzünde patlıyor !
Poturlar geçen yıla göre bi parmak boy atmışlar gibi poz veriyor!
Biraz da yayla manzaraları . . .
Yeşilce Elektrik Bağlama Takımı Yayla Sakinleriyle . . .
.
07.05.2010 14:53:58’de barış eriçok tarafından düzenlendi 07.05.2010 14:59:56’de barış eriçok tarafından düzenlendi |
||
|
|
|||
|
Yener Arıcan 07 May 2010 22:00 Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Sevgili Barış,
Ekladiğin fotoğraflarla, şimdilik, doğallığını ve olağanüstü güzelliğini korumaya çalışan yaylalarımızın özgür havasını anımsadık. Ogüzellikleri bizden sonraki kuşakların da yaşayabilmesi dileğimle, teşekkürlerimi iletiyorum. |
||
|
|
|||
|
Ertekin Karakaya 17 May 2010 16:53 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
hepsi harika foroğraflar .bazılarını arşivim ekledim .emeğine sağlık. | ||
|
|
|||
|
Barış Eriçok 10 Haz 2010 17:12 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Haziran 2010 - Çukuralan
![]() |
||
|
|
|||
|
1 2 3 4 5 |
|||
| Toplam 73 yorum 5 sayfada listeleniyor | |||