|
| Vefat ve başsağlığı |
| Forum > Tükan Önü > Demli Çay Evi |
| YORUM EKLE |
|
Cihan Ünal 21 Ara 2009 16:49 Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. 21.12.2009 16:50:16’de cihan ünal tarafından düzenlendi |
||
|
|
|||
|
Asaf Erarslan 23 Ara 2009 00:25 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Ayşe hala,Aşar,Öner.... ve şu an yaşadığım şoktan dolayı isimlerini anımsayamadığım Hasan dayımın tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Allah rahmet eylesin İnceoğlu Hasan Çavuş,mekanın cennet olsun. 23.12.2009 00:28:14’de asaf erarslan tarafından düzenlendi |
||
|
|
|||
|
Haluk Öçal 23 Ara 2009 20:55 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Tüm ailesine başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin. | ||
|
|
|||
|
Barış Eriçok 24 Ara 2009 18:54 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Herkesin başı sağolsun.
Mekanı cennet olsun. Bu fotografı Nisan ayında onlarla sohbet ettikten sonra çekmiştim. ![]() 24.12.2009 18:55:14’de barış eriçok tarafından düzenlendi |
||
|
|
|||
|
Berna Yıldız 24 Ara 2009 22:08 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Hasan amcaya Allah'tan rahmet,Önal ailesine başsağlıgı diliyorum.. | ||
|
|
|||
|
Tekin Güven 25 Ara 2009 09:19 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Çocukluğumun elinde keser bir dakika boş durmayan kudretli ve çalışkan insan ve yeşilce'nin çınarlarındanHASAN ÇAVUŞ'u (Hasan Önal) kaybetmenin üzüntüsü içindeyim.Tüm sevenlerine ve ailesine başsalığı diliyorum. 25.12.2009 09:21:33’de tekin güven tarafından düzenlendi |
||
|
|
|||
|
Fahrettin Ericok 25 Ara 2009 13:25 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Köyümüzün renkli kisiligi, Yesilcenin Cinar`larindan birini daha kaybettik.
Allah Hasan (Önal) dayiyi rahmet eylesin. Ayse teyze basin Sagolsun. Murat, Asir, Öner, Basiniz sag olsun, Allah sabir versin. Yakinlari ve hepimizin basi sag olsun. Mekanin Cennet olsun Hasan Dayi. |
||
|
|
|||
|
Tarık Ünal 25 Ara 2009 23:37 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Hasan amcaya Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. mekanı cennet olsun. | ||
|
|
|||
|
Yener Arıcan 30 Ara 2009 13:32 Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
Bizden önceki kuşağın, dikkat çeken temsilcilerinden Hasan (Çavuş) amca da aramızdan ayrıldı.
Çok çalışkan bir insandı. Elinde ya bir dirgen, ya bir tırpan, ya da onun gibi bir araçla gözümde canlandırıyorun kendisini. Başta Hasan amca olmak üzere ne çalışkan insanlardı onlar. Gece gündüz demeden, yılmadan gerek sılada-gurbette; gerek ormanda-tarlada "ekmek" için olağanüstü bir savaşımın içinde oldular. En önemli amaçları da bizleri "adam" olsunlar diye, adam gibi yetiştirmeye çalışmalarıdır. Şunu da düşünmeden edemiyorum: Acaba, onların bir karşılık beklemeden yaptıkları bu özverilere bizler gereken karşılığı verebildik mi? Gerçi onların sayesinde bizler bugünkü konumumuza geldik, bunu hepimiz biliyoruz; minnetimizi o değerli insanlara -eğer yaşıyorlarsa- bildirmeliyiz. Ayrıca Hasan amca ve emsallerinin, sorunlar ve işler karşısında uygulamaya koydukları işbirliği ve imece ruhunu bizlerin de göstermesi gerekir. Gösterelim ki topraklarında rahat etsinler. Işıklar içinde yat Hasan amca, Tanrı'nın bağışlayıcılığı üzerine olsun. Aile bireyleri ve sevenlerinin başı sağolsun. |
||
|
|
|||
|
Sinan Demircan 01 Oca 2010 23:00 ![]() Üyeye Özel Mesaj At Üye'nin Kişisel Sayfasına Git |
ALLAH sabırlar versin.ALLAH kimseye ana baba evlat kardeş eş acısı göstermesin diyeceğim ama hayatın acımasız gerçeği bu. maalesef kabullenmek gerekiyo.hasan amcaya ALLAH tan rahmet,tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.mekanı cennet olsun inşallah. | ||
|
|
|||
|
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 |
|||
| Toplam 429 yorum 29 sayfada listeleniyor | |||